المساعد الشخصي الرقمي

عرض الإصدار الكامل : لو كان لديك مشكله تفضل هنا


بهاء الشريف
04-10-06, 12:08 AM
لو عندك مشكله ارجو وضعها هنا

وسوف اقوم بحلها بذن الله

تقبلو خالص تحياتى

mahmoud_aisheh
08-10-06, 07:52 AM
أنا لا أستطيع الدخول الى نظام التشفير لجهاز الاريون Af-1500e
ممكن المساعده

بهاء الشريف
09-10-06, 02:38 AM
http://img215.imageshack.us/img215/9894/1500ax8.gif






http://www.mohandsen.com/vb/showthread.php?t=14181

مستر طاهر
09-10-06, 01:47 PM
شكرا استاذ / بهاء

wijdanab
12-10-06, 04:22 PM
السلام عليكم
هل

ممكن المساعدتي
http://www.mohandsen.com/vb/showthread.php?p=167686#post167686

م احمد صبرى
02-11-06, 04:16 PM
لو عندك مشكله ارجو وضعها هنا

وسوف اقوم بحلها بذن الله

تقبلو خالص تحياتى

الاستاذ بهاء ممكن مساعدة عاجلة
انا عندى رسيفير اريون ar3000
عندما اردت ان احدثه بسوفت جديد شيرنج لم يقبل السوفت وكاتب على اللودر down load fail
اردت تعديل الباتش الجديد عن طريق الهيدر ولكنى اخطات وبدل ما انى اقوم بجعل الباتش يقرا الهيدر من على الجهاز قمت بعمل تخزين للسوفت الذى على الجهاز على الياتش الحديث اعذرونى لان الهيدر لم يكن به كلمة convert to كانت هذه الكلمة ممسوحة اعذرونى وقمت بتخزين الباتش وبعده حملته على الجهاز واعطانى بعدها السوفت تم بنجاح ولكن هناك مشكلة اعطانى رسالة الاتية (pen ولا اعرف ماذ ا افعل مع العلم بانى ادخلت كل ارقام البين ولا يوجد اى نتيجة مع العلم بانى كنت متبع كل الخطوات الاولى من تخزين السوفت الذى على الجهاز على جهازى الخا ص وبعد ان قرات الرسالة قمت بتحميل السوفت القديم والبوووووووت ولكن الجها ز اعطانى نفس الر سالة اعذرونى ماذ ا افعل ولكم كثير الشكر مع العلم بانى اريد ان اعرف ما هو الفرق بين اوريون سكارت فرى واوريون فرى ولكم كثير الشكر وهذه بيانات الجهاز
model name:world in box
software version :stka5172 s170ec
Buyer veristion:ali badi electornic
ui type : gp 1.3

s/w build dat6e
ولكم جزيل الشكر
اعذرونى فانا اريد الرد عاجل والله ولكم جزيل الشكر

م احمد صبرى
02-11-06, 04:18 PM
الاستاذ بهاء ممكن مساعدة عاجلة
انا عندى رسيفير اريون ar3000
عندما اردت ان احدثه بسوفت جديد شيرنج لم يقبل السوفت وكاتب على اللودر down load fail
اردت تعديل الباتش الجديد عن طريق الهيدر ولكنى اخطات وبدل ما انى اقوم بجعل الباتش يقرا الهيدر من على الجهاز قمت بعمل تخزين للسوفت الذى على الجهاز على الياتش الحديث اعذرونى لان الهيدر لم يكن به كلمة convert to كانت هذه الكلمة ممسوحة اعذرونى وقمت بتخزين الباتش وبعده حملته على الجهاز واعطانى بعدها السوفت تم بنجاح ولكن هناك مشكلة اعطانى رسالة الاتية (pen ولا اعرف ماذ ا افعل مع العلم بانى ادخلت كل ارقام البين ولا يوجد اى نتيجة مع العلم بانى كنت متبع كل الخطوات الاولى من تخزين السوفت الذى على الجهاز على جهازى الخا ص وبعد ان قرات الرسالة قمت بتحميل السوفت القديم والبوووووووت ولكن الجها ز اعطانى نفس الر سالة اعذرونى ماذ ا افعل ولكم كثير الشكر مع العلم بانى اريد ان اعرف ما هو الفرق بين اوريون سكارت فرى واوريون فرى ولكم كثير الشكر وهذه بيانات الجهاز
model name:world in box
software version :stka5172 s170ec
Buyer veristion:ali badi electornic
ui type : gp 1.3

s/w build dat6e
ولكم جزيل الشكر
اعذرونى فانا اريد الرد عاجل والله ولكم جزيل الشكر
مع العلم بان الجهاز يعمل ويقف على اخر قناة ولا يريد ان يفعل اى شىء ولا بحث ولا اى شىء

ابو جبل6
02-11-06, 05:24 PM
هل العيب من السوفت او الجهاز يحتاج الي ملف تحويل

م احمد صبرى
02-11-06, 08:28 PM
يا استاذى العزيز جهازى اريد حل وعندى ملف التحويل وعندى كل شىء ممكن سوفت له

m_o_m_o555
12-11-06, 11:40 PM
لدى جهازar-3000 اريد معرفه طريقه ترقيته لكى يكسر باقه التبس والكربو
على العلم انى لم اتعامل معه من قبل وشكرا لك استاذ وفنان ومهندس كبير للمنتدى العظيم
بيانات الجهاز هى
f-100
spha4768s170EC$
00600009
10.1
واريد تذويدى بمعلومات عن نوع الجهاز والسوفت واللودر للتعامل مع هذا النوع وشكرا جزيلا

m_o_m_o555
13-11-06, 03:42 PM
لدى جهازar-3000 اريد معرفه طريقه ترقيته لكى يكسر باقه التبس والكربو
على العلم انى لم اتعامل معه من قبل وشكرا لك استاذ وفنان ومهندس كبير للمنتدى العظيم
بيانات الجهاز هى
f-100
spha4768s170EC$
00600009
10.1
واريد تذويدى بمعلومات عن نوع الجهاز والسوفت واللودر للتعامل مع هذا النوع وشكرا جزيلا

بهاء الشريف
13-11-06, 08:42 PM
هنــــــــــــــــــا اخى

http://www.mohandsen.com/vb/showthread.php?t=22540

بهاء الشريف
15-11-06, 01:59 AM
اخى تقدر تحط المشركه دى فى قسم الاسترونج

هنا الحل قسم الاريون فقط

ونا نقلتها ليك فى قسم المشاكل

لك خالص تحياتى

نادرستالايت
18-11-06, 08:33 PM
مشكورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر رررررر

عمر اكرم
20-11-06, 06:34 AM
اخي بهاء الشريف لقد اضعت الرقم السري للسوني سات 2500 فارجو اعطائي الرقم الكود للريسفر السوني 2500 ولو سمحت ملفرق بين السوني 2500 والستار واي او الاريون هل نفس السيفتوير ارجو ان توضح لى مل فرق لاني اريد ان اوحدث السوني سات 2500 بسيفتوير حديث وشكرا جزيل مع فااق الاحترام :mohndsen:

بهاء الشريف
21-11-06, 03:51 AM
جرب هذه الرقام اخى


ويريت تحط المشركه بتاعتك فى قسمها اخى

هنا قسم الاريون
---------
سانيوسات-5400-5700-9000
3472-2374
----------
سانيوسات فيا<<<<<<<<<<<<س
7176
-----------
سانيوسات بلاص-5000-9000
2606


7176 سانيو 5700
-----------
2606 سانيو 5000
__________________


جهاز سانيو سات وأرقمه السرية ( 2441 أو3472 أو 2374 أو 7176 أو 2606 أو 6893 أو 1250 )

سانيوسات-5400-5700-9000
3472-2374

سانيوسات فياكسس -- او _ 0786
7176

عمر اكرم
21-11-06, 05:07 AM
اخي بهاء ان السوني سات 2500 برنامجو نفس الاريون وسيتزن نفس البرامج ونفس المينو وشكرا

lwolwo
21-11-06, 09:06 AM
مشكور يا غالى على المتابعه

mamon750
21-11-06, 10:45 AM
مشكله عندي بجهاز power sky 8210cisk
المشكله هي يوجد اشاره ولا يعمل تيوننج ولو وضعت محطات بيكتب لا توجد اشاره
حملت للجهاز بوت all ci واخر اصدارات ولكن دون اي تحسن
ارجو ان تفيدنا بالحل السريع وشكر لك

بهاء الشريف
21-11-06, 02:42 PM
اخى اعطى الجهاز هزا البوات

هنــــــــــــــا (http://www.lefdata.no-ip.com/~stam/digitalstb/powersky/ps8210cisk/nousb/bootloader/S821CISK_$STM_A6685_20060127_BUCPCnc.zip)



وهذا السوفت


هنـــــــــــــــــا (http://www.mohandsen.com/vb/attachment.php?attachmentid=23806&stc=1&d=978726782)

mamon750
22-11-06, 09:09 AM
بعد التحيه للاسف لم ينجح
لاحظت بالجهاز عندما يبدء بالبحث مؤشر السجنل يكون جيد تنطفء الامبه الداخليه بجانب التيونر عند كل تردد وتظهر كلمت لا توجد اشاره داخل مؤشر السجنل وتعود وتظهر الاشاره وهكذا
اتمنا ان تفيدونا بالحل

lwolwo
22-11-06, 09:42 AM
اخ بهاء جهاز اريون 310 بشاشه دائريه اخد سوفت عن طريق الخطاء ويحمل بوت 16 ولا يقبل السفت الاصلى ايه الحل اللى ممكن يكون بديل للفلاشه
ومنتظر منك الرد

بهاء الشريف
28-11-06, 12:05 AM
اخ بهاء جهاز اريون 310 بشاشه دائريه اخد سوفت عن طريق الخطاء ويحمل بوت 16 ولا يقبل السفت الاصلى ايه الحل اللى ممكن يكون بديل للفلاشه
ومنتظر منك الرد


فاكر معلومات الجهاز لو فاكرهاياريت تقولها

وفى انتظارك تحياتى

mamon750
28-11-06, 11:22 AM
اخي الكريم مهندس / بها ء الشريف الف شكر لك
انا حملت الجهاز بالبوت والسوفت وير وكما اخبرتك انو لم يعمل المحطات امس شلت الكرت من حاضنت الجهاز وشغلت الجهاز تاخر العداد قليل وشتغل وجاب محطات وميه ميه لكن لا توجد حاضنه مدمجه هاذا ما لاحظت على الجهاز ادا وضع الكرت بالحاضنه المدمجه وتقوم بتشغيل الجهاز لا تعمل المحطات
هل من حل ولك جزير الشكر

joosat
28-11-06, 11:48 AM
ارجو ذكر نوع الجهاز

mamon750
28-11-06, 01:19 PM
بور سكاي 8210cisk

joosat
28-11-06, 05:16 PM
اخي الكريم مهندس / بها ء الشريف الف شكر لك
انا حملت الجهاز بالبوت والسوفت وير وكما اخبرتك انو لم يعمل المحطات امس شلت الكرت من حاضنت الجهاز وشغلت الجهاز تاخر العداد قليل وشتغل وجاب محطات وميه ميه لكن لا توجد حاضنه مدمجه هاذا ما لاحظت على الجهاز ادا وضع الكرت بالحاضنه المدمجه وتقوم بتشغيل الجهاز لا تعمل المحطات
هل من حل ولك جزير الشكر

حبيبى مشكله حلها بسيط جداااااااااااا

لان 8210 يوجد منه نوعين وهما

(1) Powersky PS-8210CISK Black1

(2) Powersky PS-8210CISKV Silver

انه فيهم جهازك

mamon750
28-11-06, 05:59 PM
Powersky PS-8210CISKV Silver

joosat
29-11-06, 11:15 AM
اسف حبيبى على التاخير
اتفضل يا حبيبى
حمل هذا السوفت وير
وسيعمل الجهاز معك ان شاء الله

حمــــــــــــــــل (http://www.mohandsen.com/vb/attachment.php?attachmentid=24273&stc=1&d=1164795115)

تحياتى
joosat

mamon750
29-11-06, 02:31 PM
الف شكر لك على المجهود الذي قدمته من اجل حل المشكله
الموضوع يتلخص بالكامه الداخيله والتعرف الي بالحاضنه وبعد ان شلت الكرت من الحاضنه المدمجه جائت المحطات الان الدور على اصلاح الكامه الداخليه
هل يوجد طريقه لشحن الفلاشه للحاضنه المدمجه بالجهاز ولكم جزيل الشكر

طه الشيخ
02-12-06, 11:07 PM
الى مللك الاريون اريد معرفة عيوب البور بجهاز اريون 310

legend
05-01-07, 04:25 PM
الاستاذ بهاء
بعد التحيه

ارجو مساعدتي في ايجاد تعريف وصلة usb الخاصه بجهاز بورسكاي sk-8210 حيث انني املك لابتوب اتش بي ولايوجد به مخرج لكيبل التوصيل

شاكرا لكم تعاونكم

aboghareeb
10-01-07, 12:12 PM
يا جماعة أرجوكم المساعده السريعه في الرقم الماستر بتاع الاريون 310 وأكون شاكراً

ashraf2005
14-01-07, 02:20 AM
مجرد استفسار هل صحيح ان جهاز اريون قادرعند توصيله بجهاز اوربت على فك شفرته وكم جهاز يمكن توصيله وشكر لك:icon33:

joosat
15-01-07, 04:48 PM
يا جماعة أرجوكم المساعده السريعه في الرقم الماستر بتاع الاريون 310 وأكون شاكراً




حبيبى الرقم هو 0786
تحياتى
joosat

lopm
18-01-07, 09:06 PM
السلام عليكم : اشتريت جهاز POWRSKY PS - 1900 CR واود معرفة الاجهزة الشبيهة له بالباتشات ، وان امكن اللودر واخر باتش خاص به حيث انني مبتدئ واريد ان اتجنب المشاكل ولذلك لجأت الى معرفتكم ، افيدوني ولكم الشكر .

ابورمزي
19-01-07, 10:53 AM
اخي بهاء عندي تكنو كوم 650 x بيسطل على الفروكنس 12360 اريد حل وشكرا

hahowaja
26-01-07, 04:26 PM
السلام عليكم اخي العزيز هل يوجد عندك الباتش واللودر لاجهزة <silver sat 9001> وشكرا لك استادنا الكبير

abdourma
29-01-07, 05:35 PM
شكرا استاذ .any Thing About Powersky9980 2ci/ca.thankyou Very Mutch

adhm9999
30-01-07, 03:42 AM
لو عندك مشكله ارجو وضعها هنا

وسوف اقوم بحلها بذن الله

تقبلو خالص تحياتى



انا عندى ايريون 3000 بكامة مدمجة لايقبل سوفت ولا بوت ممكن الرد السريع لو سمحت استاذى الفاضل

abdourma
01-02-07, 07:40 PM
السلام عليكم،استاذي،اريد اي برنامج،فلاش،بوت...تخص الرسيفرباورسكاي2Cإ 9980 Cإ .مشكور جدا

شريف حمدان
06-02-07, 01:20 PM
اريون3000 عند البحث لا اجد الا 18 قناه كل الترددات صحيحه والطبق 240 مضبوط ولك الشكر tasd1958@yahoo.com:mohndsen2 :mohndsen2 :mohndsen2 :mohndsen2

بهاء الشريف
06-02-07, 03:47 PM
اريون3000 عند البحث لا اجد الا 18 قناه كل الترددات صحيحه والطبق 240 مضبوط ولك الشكر tasd1958@yahoo.com:mohndsen2 :mohndsen2 :mohndsen2 :mohndsen2


اخى الجهاز بسكارته ولا منغير اسكارته

ومعلوماته

abdourma
07-02-07, 12:30 PM
يا استاذى العزيز .power sky2ci s/n 9980 CA?PLEASE ANY PROGRAM THANK YOU ..

ابوهند
22-02-07, 10:44 PM
عملت لجهازسوفت وحملت ملف قنوات ولا كن وجت الجهاز قطع اشارة أرجو الرد فى أقرب وقت لاأنى فى مشكلة مع العلم أن موديل الجهاز هو AR300 مع خالص الشكر يا ستاذ بهاء:mohndsen2 :mohndsen2 :mohndsen2

بلال العسل
01-03-07, 03:37 PM
ارجو من الا ستاز بهاء حل للمشكلة الى فى جهاز اوريون 300جديدانا اعطيت للجهاز صوفت وير يكتب على الشاشة عند الضغط على البور DvBxTREME ولم يقبل اىصوفت اخر وانا جايب الصوفت من المنتدى مهنس العرب على اساس انة ar300جديدارجو من حضرتك الحل

MNGM
03-03-07, 05:37 PM
اوريون 3000 بدون اسكارتة هو شغال بسى لم يقبل اى سوفت تانى ولكن يقبل البوت

MNGM
03-03-07, 06:30 PM
رسفر 3000 بدون اسكارتة يقبل البوت ولم يقبل السوفت ا رجو الافادة

MNGM
03-03-07, 06:31 PM
رسفر 3000 بدون اسكارتة يقبل البوت ولم يقبل السوفت ا رجو الافادة

elhassanihicham
16-03-07, 04:45 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اخواني الكرام
لدي جهاز باورسكاي 9432 قمت بتمرير فلاش له
اقصد الفلاش الاخير تباس اوتو والجهاز لم يسبق له ان تلقى اي فلاش
واصبح يكتب على شاشته :88
بالرعم من ظهور المينو على الشاشة الا ان الجهاز لا يتحرك
فما الحل اخواني
ارجو ان كنتم تتوفرون على بوت لهدا الجهاز
او اي حل اخر ان تزودوني به

بهاء الشريف
20-03-07, 04:08 AM
عملت لجهازسوفت وحملت ملف قنوات ولا كن وجت الجهاز قطع اشارة أرجو الرد فى أقرب وقت لاأنى فى مشكلة مع العلم أن موديل الجهاز هو AR300 مع خالص الشكر يا ستاذ بهاء:mohndsen2 :mohndsen2 :mohndsen2

اعطى الجهاز السوفت الاصلى اخى

بهاء الشريف
20-03-07, 04:09 AM
ارجو من الا ستاز بهاء حل للمشكلة الى فى جهاز اوريون 300جديدانا اعطيت للجهاز صوفت وير يكتب على الشاشة عند الضغط على البور DvBxTREME ولم يقبل اىصوفت اخر وانا جايب الصوفت من المنتدى مهنس العرب على اساس انة ar300جديدارجو من حضرتك الحل


ارجو معلو مات الجهاز اخى

بهاء الشريف
20-03-07, 04:10 AM
رسفر 3000 بدون اسكارتة يقبل البوت ولم يقبل السوفت ا رجو الافادة

ارجوة معلومات الجهاز اخى

redaman
21-03-07, 03:35 PM
اريد سوفت يقوم بتشغيل الشيرينج+اللودر لجهاز اوريون310 مدمج بكامة
ولكم :mohndsen: :mohndsen: :mohndsen: الشكر

الحبيشى
21-03-07, 06:52 PM
عندى جهاز تكنوسات t888plus اديتة السوفت بتاعة قطع الريموت ممكن الحل ولك جزير الشكررررررررررر

driss2005
31-03-07, 08:59 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اخواني الكرام
لدي جهاز باورسكاي 9264 sn-surprise قمت بتمرير فلاش له
اقصد الفلاش الاخير تباس اوتو والجهاز لم يسبق له ان تلقى اي فلاش
واصبح يكتب على شاشته :88
بالرعم من ظهور المينو على الشاشة الا ان الجهاز لا يتحرك
فما الحل اخواني
ارجو ان كنتم تتوفرون على بوت لهدا الجهاز
او اي حل اخر ان تزودوني به

driss2005
31-03-07, 09:10 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخى الكريم

لدي جهاز باورسكاي 9264 sn-surprise قمت بتمرير فلاش له
اقصد الفلاش الاخير تباس اوتو والجهاز لم يسبق له ان تلقى اي فلاش
واصبح يكتب على شاشته :88
بالرعم من ظهور المينو على الشاشة الا ان الجهاز لا يتحرك
فما الحل اخواني
ارجو ان كنتم تتوفرون على بوت لهدا الجهاز
او اي حل اخر ان تزودوني به

maraam
31-03-07, 09:29 PM
السلام علیکم
عندی جهاز لوجیکس logix lgi-6000 fox 2ci
یعمل کما هو جهاز بدون ای مشکله ولاکن اذا فصلت الکهربا عنه یرجع الی menu
ولن توجد فیه ای برامج .
ارجو الرد بسرعه لو سمحتم اخوانی الکرام
شکرا

maraam
31-03-07, 09:38 PM
السلام علیکم
عندی جهاز لوجیکس logix lgi-6000 fox 2ci
یعمل کما هو جهاز بدون ای مشکله ولاکن اذا فصلت الکهربا عنه یرجع الی menu
ولن توجد فیه ای برامج .
ارجو الرد بسرعه لو سمحتم اخوانی الکرام
شکرا

moooooody
04-04-07, 11:08 AM
المحترم / العزيز / م : بهاء الشريف-- بعد التحية -- اود سوفت يدعم الشيرنج لجهاز اريون 310 ar بدون كامة --- واكون لسيادتكم شاكرا -- وفى كل الاحوال اعدكم ان اشكركم لمجرد مشاهدة حروف رسالتى-
م : عماد
المهندسين

HANE
04-04-07, 04:20 PM
عندى جهاز سوبر ماكس 3600 وقدنسيت الرقم السرى هل لة حل لدى المهندسين العرب

bosstan
10-04-07, 10:07 PM
أنا لا أستطيع الدخول الى نظام التشفير لجها falchu dsr-8001
ممكن المساعده

oomary
11-04-07, 03:13 PM
اخي ممكن مساعدة في جهاز اريون af-1500 e طبعا انا ما بعرف شي بس ممكن شرح عن البرنامج والسفت وير وطريقة تحميل السفت وير الى الرسيفر

aissaok
12-04-07, 09:08 PM
لدي جهاز 8100ci لايظهر الصورة على الشاسة بالرغم من انه يشتغل بصفة عادية ويكتب على الواجهة ارقام القنوات او menu ارجو مساعدتي لحل هذه المشكلة و شكرا

d_v68
22-04-07, 03:34 PM
يا استاذى العزيز .power sky2ci s/n 9980 CA?PLEASE ANY PROGRAM THANK YOU

MNGM
22-04-07, 07:11 PM
عندي جهاز اريون 3300 عامل اربع 8888 ولا يقبل اي حاجه

حجازى2007
06-05-07, 02:31 PM
اريد حل مشكلة ريسفر باور سكا ى سا ر 8888 \\حجازى 2007

محمود عادل بك
09-05-07, 12:59 AM
انا الفنى محمود عادل من مصررررر اى مساعده كلمونى على الاميل الخاص
كلنا نساعد بعضنا البعض ولكم منى السلام
ممنوع وضع ايميلات حسب تعليمات الادارة واذا كنت تريد المساعدة تتم هنا لافادة جميع الاعضاء
اى مشكله كلمنى حتى نكون اصحاب لااننا كلنا فى مهنه واحده اخوكم محمود عادل والسلام عليكم جميعا ورحمه الله وبركاته

دريم سات
11-05-07, 05:56 PM
اريد سوفت وير لسام سات 3000ci يكون حديث مع شفرة tps لو سمحت

بوتا ونونو
23-05-07, 10:09 PM
استاذى الفاضل انا عندى مشكلة عندى جهاز ar3300( مشى عارف افتح السوفت عايزحال لية لنة كل ما أعمال سوفت ميفتحش خالصبرج اعطينى الحال بسرعةربنا يخليك

عبد الفتاح جمعة
24-05-07, 02:24 AM
استاذى الفاضل انا عندى مشكلة عندى جهاز ar3300( مشى عارف افتح السوفت عايزحال لية لنة كل ما أعمال سوفت ميفتحش خالصبرج اعطينى الحال بسرعةربنا يخليك


طريقة تفعيل الشفرة

MENU --- MANULSEARCH OR GAMES --- 19370 --- 2486
ادخل الى القائمة ثم قف على البحث اليدوى او الالعاب ثم اضغط 19370 ثم 2486

ابو سرور
24-05-07, 10:48 PM
الاستاذ الفاضل بهاء الشريف
ارجو المساعده فى جهاذ اريون 3000 اثناء تحديثه قام بعمل 8888 اعطيته سوفت الخاص بالمشكله اشتغل الجهاذ ولكن الجهاذ يعطى اشاره ولكن يعطى اخفاق للبحث عن القنوات
وتفضلو وافر تحياتى وجعلكم الله ذخرا لنا

عبد الفتاح جمعة
25-05-07, 12:08 AM
بيانات جهازك اخى الكريم لانه واضح من كلامك ان السوفتوير مش بتاعه

hechamovich
03-06-07, 01:24 AM
السلام عليكم يا اخوان
انا عندي ريسيفر من نوع سطارنيط 4300ف.ط.ا
عند اشتعاله يعطيني لمبة حمراء ممزوجة بلمبة خضراء في نفس الوقت
علما اني ادخلت له الفلاش لترقيته

hechamovich
03-06-07, 01:26 AM
قبل الفلاش ولكن لا يزال يعطيني المبة الممزوجة خضراء مع حمراء

بلال العسل
10-06-07, 03:12 PM
هلمهندس بهاء ارجو من حضرتك الاءفادة انا عندى جهاز اوريون 300حديث معلومات الجهاز Ar300new اعطيت للجهاز احدث سوفت فاتح كربت وركوس اشتغل تمام لمدة اربع ايام وبعد زلك قطع اشارة قطعة وجودة لوحدة فما الحل واعطيتة بوت اصلى وسوفت والجهاز يقبل ولكن لا توجد اشارة ايضا فما الحل ارجوك

بلال العسل
26-06-07, 01:31 PM
المهندس بهاء ارجو من حضرتك الاءفادة انا عندى جهاز اوريون 300حديث معلومات الجهاز Ar300new اعطيت للجهاز احدث سوفت فاتح كربت وركوس اشتغل تمام لمدة اربع ايام وبعد زلك قطع اشارة قطعة وجودة لوحدة فما الحل واعطيتة بوت اصلى وسوفت والجهاز يقبل ولكن لا توجد اشارة ايضا فما الحل ارجوكياجامعة ارجوكوم حديرودعليا اية الحل واكون شاكر ليكوم جدا:mohndsen:

بهاء الشريف
05-07-07, 02:04 AM
اعطيه السوفت الاصلى اخى

siko-sat
11-07-07, 08:06 PM
لدي مشكلة في جهازpowersky sn-9600حيث اعطاني ارقام8888 بعد ما قمت بتحديته لدلك ارجو منكم المساعدة و شكرا

medo_naser
13-07-07, 08:25 PM
مهندس بهاء عندي مشكله في الارون310مش بيجيب اي اشاره وغيرتله السوفت اكتر من مره
ارجو من سيادتكم بحل هذه المشكله

ولكم جزيل الشكر

medo_naser
13-07-07, 08:29 PM
مهندس بهاء اريد من حضرتك السوفت الاصلي للارون310 شاشه بيضاويوليس دائريه

medo_naser
13-07-07, 09:29 PM
ممكن برنامج لتحميل الفلاشه لارون 310

medo_naser
13-07-07, 09:31 PM
اريد برنامج لتحميل الفلاشه

احمد مكرم
20-07-07, 01:00 PM
اخى العزيز اريون 3000 قطع اشاره ما عدا باقتين ما العمل مع العلم الطبق سليم

elziat_2020
21-07-07, 11:49 PM
اريد من الاخوه المختصين باجهزه الاريون شفرات البولسات والانيمل بلانت اليدويه لوضعها علي جهاز اريون 3000 بدون سكارته واريد معرفه نضام التشفير الخاصه بالباقتين والبروفيدر اذا تكرمتم
وشكرا للاهتمام

hazm
22-07-07, 11:42 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أرجوا المساعدة حيث انى اريد تحديث جهاز أريون ar-3000 قديم وفك جميع شفرات الاوربى
وقد اشتريت كابل دتا لتوصيل الجهاز بالكمبيوتر وفتحت لورد التحميل لم يستجيب الجهاز للتحميل
معلومات الجهاز

سوفت وير lTND3540S811EC$

database version: 0060009
BOOT 001 1.1
وأرجوا منكم جزيل وأجوا الرد فى اقرب وقت

elziat_2020
22-07-07, 10:51 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أرجوا المساعدة حيث انى اريد تحديث جهاز أريون ar-3000 قديم وفك جميع شفرات الاوربى
وقد اشتريت كابل دتا لتوصيل الجهاز بالكمبيوتر وفتحت لورد التحميل لم يستجيب الجهاز للتحميل
معلومات الجهاز

سوفت وير lTND3540S811EC$

database version: 0060009
BOOT 001 1.1
وأرجوا منكم جزيل وأجوا الرد فى اقرب وقت

اخي العزيز حمل البوت ثم حمل السوفت وفي المرفقات لودر تحميل البوت والسوفت وسوف اضع سوفت اريون 3000 بسكارته واريون 3000 بدون سكارته وعليك ان تختار ايهما مناسب لك لانك لم تحدد نوعيه جهازك
واليك المرفقات
http://www.mohandsen.com/vb/attachment.php?attachmentid=10839&d=1147734215 لودر التحميل
http://www.mohandsen.com/vb/attachment.php?attachmentid=10378&d=1147036344 بوت اريون 3000 بسكارت
http://www.mohandsen.com/vb/attachment.php?attachmentid=10382&d=1147036518 بوت اريون 3000 بدون سكارت
http://www.mohandsen.com/vb/attachment.php?attachmentid=47393&d=1181045332 سوفت اريون 3000 بسكارته
http://www.mohandsen.com/vb/attachment.php?attachmentid=47390&d=1181045012سوفت اريون 3000 بدون سكارته

elziat_2020
22-07-07, 10:52 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أرجوا المساعدة حيث انى اريد تحديث جهاز أريون ar-3000 قديم وفك جميع شفرات الاوربى
وقد اشتريت كابل دتا لتوصيل الجهاز بالكمبيوتر وفتحت لورد التحميل لم يستجيب الجهاز للتحميل
معلومات الجهاز

سوفت وير lTND3540S811EC$

database version: 0060009
BOOT 001 1.1
وأرجوا منكم جزيل وأجوا الرد فى اقرب وقت

اخي العزيز حمل البوت ثم حمل السوفت وفي المرفقات لودر تحميل البوت والسوفت وسوف اضع سوفت اريون 3000 بسكارته واريون 3000 بدون سكارته وعليك ان تختار ايهما مناسب لك لانك لم تحدد نوعيه جهازك
واليك المرفقات
http://www.mohandsen.com/vb/attachment.php?attachmentid=10839&d=1147734215 لودر التحميل
http://www.mohandsen.com/vb/attachment.php?attachmentid=10378&d=1147036344 بوت اريون 3000 بسكارت
http://www.mohandsen.com/vb/attachment.php?attachmentid=10382&d=1147036518 بوت اريون 3000 بدون سكارت
http://www.mohandsen.com/vb/attachment.php?attachmentid=47393&d=1181045332 سوفت اريون 3000 بسكارته
http://www.mohandsen.com/vb/attachment.php?attachmentid=47390&d=1181045012سوفت اريون 3000 بدون سكارته
:mohndsen6 :mohndsen6 :mohndsen6 :mohndsen6 :mohndsen6

بهاء الشريف
23-07-07, 02:06 AM
شكرا على المساعده اخى الكريم

تحياتى

بهاء الشريف

hazm
25-07-07, 10:24 AM
شكراً جزيلا ياجماعة على الرد على المشكلة
واسف على تأخيرى على الرد لكن انا مش عارف لية الجهاز غير مستجيب للورد التحميل
ورافض التحميل وبتظهر الكلمات دى watiting connect request ack
امام خانة ابداء فى لورد التحميل وجربت اكثر من مرة التحميل
تانى لكن المشكلة لسة موجودة ارجوا منكم كيف اتعامل معها
وشكراًجزيلاً
حازم المصرى

rady28
06-08-07, 06:00 PM
ممكن مساعدة من المهندس بهاء الشريف عندي جهاز اريون ar310 صاحب الشاشة الدائرية محتاج رقم المكثف الكبير الموجود في بداية لوحة الباور ورقم الاي سي صاحب الثماني ارجل بعد اذن المهندسين اصحاب الخبرة في الهردورير ومشرفين هذا القسم حيث انهم تفحمم ولا يوجد لهم اثر ولو امكن صورة لهذا البور العنيد ولكم جزير الشكر ...........؟

rady28
07-08-07, 10:10 AM
فين المهندسين فين ارقام قطع الغيار واللة صاحب الجهاز غلبان وانا عايز اساعدة لم يجيب احد دة مش مشكلة نردهالكم في اجهزة الاستار بوكس يارب يجعل يومنا هذا ميسور يارب يجعل صباحكم سعيد

rady28
08-08-07, 11:19 AM
لا يوجد حل لا توجد ردود فين المشرفين دة حاجة سهلة والله

حمدى جابر
18-08-07, 10:33 AM
السلام عليكم انا عندي مشكله ارجو المساعده

عندي جهاز اريون 310 الدائري اخذ سوفت وير خطا 310 البيضاوي ايه الحل هو الان به اشاره ولكن لا تعمل القنوات
ولكم جزيل الشكر

shaden
18-08-07, 08:21 PM
السلام عليكم استاذ بهاء
لدي جهاز بور سكاي ps 10000 يعطي ثمانيات على الشاشة
و بصراحة لم استطع الحصول على اي شيء البوت- اللودر -السوفت وير
ارجو المساعدة ولك جزيل الشكر

qaws
19-08-07, 11:15 AM
كيف يمكن ان احمل الباتش الجديد بدون اي ضرر عندي رسيفر arion af8200e :icon33:

safwet
21-08-07, 11:59 PM
أرجو المساعدة

حدثت جهاز أريون 3000 بدون كامة وسكارت بسوفت التنوكم x750 ولم ينزل قنوات مع العلم بأن الجهاز شغال والأشارة شغالة أرجو الأفادة وشكرا

حازم 12
01-09-07, 08:02 PM
عندى جهاز اريون لا يقبل من الريموت مع العلم الريموت شغال والعدسه ايضا شغاله

hlse
10-09-07, 07:12 PM
الأخ بهاء:
لدي جهاز سانيوسات 9900 جديد ، و قد مللت المحاولة في تحديث برنامجه. لقد استعملت الhyper terminal لتنزيل البرنامج، لكنما بعد ضغط الحرف Z لا شيء يحدث سوى ظهور كلمة DSR-0011. قيل لي انه بعد ضغط الحرف Z سيظهر نوع الجهاز، ثم ثلاثة خيارات، لكن لا شيء من هذا قد حدث.
الرجاء المساعدة فيما اذا كنت استعمل اللودر المطلوب ، وكيفية الحصول على السوفتوير، و الشكر الجزيل لكم